• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

ONLINE TERAPI


METAKOGNITIV TERAPI ONLINE

Metahus – online terapi – en god og fleksibel mulighed

Forskningen bag metakognitiv viser lige så gode resultater, når du bruger online terapi, som ved fysisk fremmøde.

Online terapi giver dig fuld fleksibilitet ift. tid og sted. Du kan således langt lettere kombinere terapien med din øvrige hverdag.

 

 

Terapi på skæve tidspunkter og lige der, hvor du er

Der vil i visse tilfælde være mulighed  for, at du kan få online terapi uden for normal kontortid. Metahus oplever stor tilfredshed fra klienter, som kører deres terapiforløb online. Hvis du er interesseret i et forløb med metakognitiv terapi og en højt specialiceret behandler, men bor for langt væk fra Metahus’ klinik, er online terapi den rigtige løsning for dig.

 

 

Får jeg det samme ud af det?

Ja, indholdet af sessionerne er identisk med den terapi, du vil modtage under et almindeligt behandlingsforløb i klinikken.

Før din session modtager du en sms til den sikre platform, der bruges til samtalerne. Du skal åbne linket fra en computer og tillade brug af mikrofon og kamera.

Når du har klikket på linket, skal du blot registrere dig med fornavn og vente på, at terapien starter.

 

 

Hvordan får jeg mest muligt ud af det?

Først og fremmest er det vigtigt, at du opretter et privat rum, hvor du kan føle dig sikker og fokusere på samtalen. Du kan sagtens være på din arbejdsplads og naturligvis også derhjemme. Bare du har et lukket rum, hvor du ikke bliver forstyrret.

 

 

En klient fortæller om terapi online:

“Jeg er overrasket over, hvor godt jeg synes det fungerer. Systemet er let at forstå og forbindelsen fin. Jeg må sige, at har fornemmelsen af, at få fuldt udbytte, samtidig med, at det er dejligt fleksibelt for mig ift. at passe det ind i min hverdag.”

 

 

Til dig, som bor langt fra Århus – vi har også klienter fra udlandet

Online terapi er metakognitiv terapi til dig, der bor langt frå Aarhus. Vi har klienter fra hele landet – og også uden for Danmarks grænser.

Terapien foregår enten på dansk eller engelsk.

 

 

Online terapi kan også kombineres med fysisk fremmøde

Nogle vælger, alt efter mulighederne, at kombinere online terapi med fysisk fremmøde. Dvs. nogle sessioner online og andre med fysisk fremmøde.

Da resultaterne er lige gode for online terapi og fysisk fremmøde, er det underordnet, om man gør det ene eller andet. Eller sagt på en anden måde : Det er op til den enkelte, hvad man ønsker.

 

 

Til dig, som har svært ved at møde op – fx pga. angst

Online terapi er også for dig, som pga. af fysiske udfordringer eller angst, har svært ved at møde op. Online terapi kan virke mere trygt, fordi man kan sidde derhejemme og få behandling. Det vil så ofte være et mål, at vi, når vi har været i gang i nogle sessioner, mødes face to face, i hvert fald nogle af gangene.

 

 

Læs mere om Metakognitiv terapi her

Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi