• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

GRATIS FORSAMTALE

Om Benjamin Kobborg Metahus

Metakognitiv terapi er for dig som…

 • Oplever ubehagelige symptomer og tankemylder – hvor tankerne føles ustoppelige – ukontrollérbare
 • Oplever at din opmærksomhed hele tiden er på din mistrivsel, så det sluger al din tid og dit overskud
 • Oplever at du gerne vil tænke dig ud af dine problemer uden rigtigt at komme videre
 • Oplever ubehagelige symptomer, har stress, angst, depression mv.
 • Forsøger at tænke dig igennem dine problemer, men oplever, at tankerne kører i ring og du gradvist får det dårligere.
 • Oplever, at det umuligt at komme fri din psykiske mistrivsel og mylderet af tanker.

20 min GRATIS forsamtale – Book her
Personligt møde – få svar på dine spørgsmål

Forskningsbaseret korttids-terapi

Metakognitiv terapi er en hurtigtvirkende psykologisk metode. Terapiformen er en forskningsbaseret videreudvikling af den velkendte kognitive psykologi. Terapien tager udgangspunkt i dine udfordringer her og nu og hjælper dig til hurtigt og effektivt at bryde de negative tankemønstre, som fastholder dig i psykisk mistrivsel.

I metakognitiv terapi, arbejder du med din tænkning og opmærksomhed, fordi forskningen bag viser, at det er afgørende vigtigt at sætte ind her, hvis man vil opnå hurtig og varig bedring.

Metakognitiv terapi anvendes med succes på angsttilstande, depression, stress, nedtrykthed, lavt selvværd, kompliceret sorg, OCD, PTSD m.v.

Metakognitiv terapi – viden og øvelser, der kan omsættes

Mange siger, at metakognitiv terapi lidt er som at være på kursus, fordi man lærer meget nyt om psyken. Terapien er redskabs- og øvelsesorienteret, hvilket betyder, at det er muligt at anvende og træne imellem sessionerne og på den måde forbedre sit udbytte. I løbet af behandlingen opdager man, at vejen til at komme ud af psykisk mistrivsel, handler om at ændre gamle tankemæssige vaner, fordi det er dem, som holder liv i symptomerne.

metakognitiv terapi forsamtale

Terapi skal ikke være en fast post på dit budget…

Metakognitiv terapi er en hurtigtvirkende korttids terapi. Langt de fleste mærker allerede efter 2-3 sessioner en bedring og forløb er sjældent mere en 10 sessioner. Terapi skal have effekt og bør ikke være en fast post på dit budget, men en investering over nogle få måneder, som vil gavne dig fremadrettet i dit liv.

Hos Metahus insisterer vi på, at metakognitiv terapi hurtigst muligt skal hjælpe dig til at håndtere dine udfordringer på egen hånd. Allerede efter første session skal du begynde at anvende det du har lært i terapien derhjemme. Det er jo der, i tiden mellem sessionerne, det skal virke – i hverdagen.

Metakognitiv stresscoaching - Benjamin Kobborg metahus

Om metakognitiv psykoterapeut Benjamin Kobborg

Jeg er uddannet  og certificeret neokognitiv psykoterapeut fra Neokognitivt institut i København med specialisering i metakognitiv terapi. Som psykoterapeut er det min rolle at være terapi-faglig sparringspartner og hjælpe dig bedst muligt i processen mod dine mål. Jeg arbejder ud fra psykoterapeutforeningens gældende etiske principper, modtager løbende efteruddannelse og er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

Målrettet 1:1 terapi – din garanti for de bedste resultater

Metahus prioriterer personligt tilpassede 1:1 behandlingsforløb. På den måde får du et 100% tilpasset forløb, som er målrettet dig og dine udfordringer. Du skal altså ikke hverken forholde dig til eller bruge tid på andres problematikker. Istedet kan vi fokusere fuldt ud på din behandling og din vej til et liv uden psykisk mistrivsel.

Metakognitiv terapi er udviklet af Psykologi professor Adrian Wells fra Manchester University
Forskningen bag metoden viser, at 70-80% har stor effekt af behandlingen.

Tidligere klienter om den metakognitive terapi:

Peter (23):

“Jeg havde igennem 1,5 år ikke kunnet slippe nogle voldsomme oplevelser fra tidligere. De fyldte det meste af min vågne tid og ofte dulmede jeg smerten med alkohol, det virkede bare ikke. Det gjorde til gengæld terapien. Benjamin hjalp mig stille og roligt til at se mine opmærksomhedsmønstre og til at bryde ud af dem. Allerede efter 1-2 sessioner mærkede jeg stor forskel!”

Ole (41):

“Det er ikke altid let at hoppe af tankemylderet, men jeg har efter terapien gang på gang oplevet, at det kun er ved at gå den “metakognitive vej”, at jeg får det bedre. Og så bruger jeg jævnligt de øvelser og værktøjer, som jer har fået. De hjælper en halvgammel grubler som mig, til at blive på sporet, eller hurtigt komme tilbage igen.”

Maria (43):

Efter de første sessioner sad jeg lid med fornemmelsen af, at have fået luft og tid – noget, som havde været en mangelvare i mit liv i en del år”

Julie (37):

Efter at have kæmpet med afhængighed i nogle år, søgte jeg hjælp hos Benjamin Kobborg. Her blev jeg hørt og forstået og der blev arbejdet i mit tempo ud fra den metakognitive metode, som jeg må sige er meget effektiv. Jeg kan kun give min bedste anbefaling!”

Alex (23):

“Jeg opsøgte Metahus, fordi jeg gennem længere tid, havde haft rigtig meget angst. Terapiformen er virkelig anderledes. Jeg har tidligere gået hos en almindelig psykolog. Det hjalp lidt i nuet, men jeg fik ikke værktøjer til, hvordan jeg skulle gøre, næste gang, jeg ville få angst. Det gjorde jeg her! Metakognitiv terapi er meget effektiv. Jeg synes allerede jeg havde det bedre efter 2-3 sessioner og efter 6 sessioner, var jeg klar til at stå på egne ben.”

Kamille (32):

“Efter at jeg blev mor, for et år siden, har jeg kæmpet med overdrevne bekymringer og angst. Det blev værre og værre. Jeg fandt Metahus på nettet og har haft mit forløb der. Det kan jeg virkelig anbefale – hold da op en forskel. Jeg skulle lige bruge et par sessioner til at komme igang, men derfra gik det virkeligt hurtigt og efter bare 6 sessioner er jeg nu færdigbehandlet – og jeg kan ærligt sige, at jeg har det godt.”

Sune (53):

“Efter jeg blev fyret fra mit job, røg jeg i et hul, som jeg ikke kunne komme ud af. Derfor fandt jeg frem til Metahus, efter at have læst lidt om metakognitiv terapi. Det var en virkelig god oplevelse. God rammer og en høj faglighed var kendetegnende. Efter bare 4 sessioner havde jeg fået de fornødne redskaber til at komme videre.”

Jette (60):

“Efter at have været ramt af kritisk sygdom, faldt jeg ned i en depression. Jeg bekymrede konstant og følte mig fuldstændig lammet. Jeg var sikker på, at jeg ville blive syg igen. Efter mit forløb hos Metahus, er jeg stadig bekymret ind imellem, bange for at blive syg. Men den store og meget positive forskel er, at jeg nu har kontrol. Jeg ved, at det ikke behøver at fylde alle mine vågne timer og stjæle min glæde ved livet. Nu giver det igen mening at være her.”

Du kan også få gavn af metakognitiv terapi

Behandlingen henvender sig til dig som oplever tankemylder, stress, angst ocd og/eller depression. Måske oplever du, at du ikke har kontrol over dine tanker, at tingene kører i ring og dine symptomer gradvist forstærkes. Metakognitiv terapi er transdiagnostisk, dvs. det afhjælper alle de mest almindelige former for psykisk mistrivsel.


Book din gratis forsamtale her, så bliver du kontaktet indenfor 48 timer alle hverdage

  Alle oplysninger behandles 100% fortroligt

  Metahus terapi og supervision
  Metakognitiv terapi i Lystrup v. Aarhus eller Online

  v. Benjamin Kobborg

  Hyldehaven 15

  8520 Lystrup

  Tlf. 29722959

  Mail: info@metahus.dk

  Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi