• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

FOREDRAG

Foredrag om Metakognitiv terapi, angst og selvmord

Jeg holder løbende foredrag om bla. metakognitiv terapi, stress og mistrivsel/trivsel og selvmord. Foredrag tilbydes til virksomheder, foreninger, biblioteker og sogne og i andre sammenhænge, hvor livet i al sin mangfoldighed skal på dagsordenen.

Mine foredrag sætter alle forskellige dele af mine personlige erfaringer og faglige viden i spil. Foredrag på biblioteker, i foreninger og til sogneaftner mv. sætter nysgerrigheden i højsædet og skaber dialog om væsentlige temaer.

Læs mere om mine foredrag herunder og kontakt mig, hvis du har brug for mere information, eller ønsker at booke.

Må man tage livet af sig selv mor?

Der er et før og et efter 27/2 2012 for foredragsholder Benjamin Kobborg. Gennem en gribende og personlig fortælling om moderens selvmord tages tilhørerne med igennem sorg, smerte og vrede.

Hvordan lever man videre i en virkelighed, hvor selvmord pludselig er en mulig vej? Og hvordan sikrer man, at det ikke bliver ens egen? Hvad siger man til familien, sine børn, venner og kolleger?

Hvordan forliger man sig med at være blevet efterladt uden mulighed for at sige farvel?

Selvmord foredrag

Med angsten som blind passager – om angst og metakognitiv terapi

En personlig og nærværende fortælling om angst. Tusindvis af danskere kæmper dagligt med angstlidelser, som berøver dem for livskvalitet, frihed og glæde. Hver 5. dansker rammes på et tidspunkt i livet af psykisk sygdom som stress, angst og depression. Disse mennesker er “de usynligt syge” som oven i deres sygdom ofte må kæmpe med tabuerne.

I dette foredrag fortæller Benjamin Kobborg, cand.theol og psykoterapeut om hvordan livet kan præges af angst og om hvordan han som terapeut hjælper mennesker med at slippe ud af angstens fængsel.

foredrag om angst og metakognitiv terapi

Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi