• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

OM

Benjamin Kobborg – Specialist i metakognitiv terapi:

Jeg er uddannet neokognitiv psykoterapeut med speciale i metakognitiv terapi fra Neokognitivt institut i København. Det betyder, at jeg trækker på terapeutiske retninger, som har det til fælles, at de har fokus på vores tænkning og hvilken roller den spiller for psykisk mistrivsel.

Du kan læse mere om terapi og den måde jeg arbejder på: her

Jeg tager som regel udgangspunkt i metakognitiv terapi. Den metakognitive terapi er en både skånsom og effektiv måde at arbejde med at minimere dine symptomer og samtidig får vi fat om de tankemæssige vaner, som vedligeholder fx stress, angst, depression og andre former for mistrivsel.

Alle forløb tager udgangspunkt i hvem du er og hvilke behov du kommer med. Et terapeutisk forløb er aldrig hverken kortere eller længere end du ønsker og det. Som psykoterapeut er jeg faglig sparringspartner og skaber tryghed i processen mod dine mål.

Jeg arbejder ud fra psykoterapeutforeningens gældende etiske principper og er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

Som uddannet psykoterapeut fra Neokognitivt institut i København, modtager jeg løbende supervision og efteruddannelse, for at sikre kvalitet og faglighed.

Det er afgørende for mig at sikre dig kvalitet og tryghed i behandlingen. Derfor følger vi løbende op på behandlingens effekt og din tilfredshed.

Min praksis ligger i rolige omgivelser på min adresse i Lystrup nær Aarhus og nås let med bus eller i bil. Der er ikke andre i huset, når der afholdes samtaler.

For at hjælpe dig med at blive afklaret om, om terapi er det rette for dig, tilbyder jeg gratis forsamtaler på 20 min. Ved disse samtaler hører jeg lidt om den problemstilling du søger hjælp for og jeg fortæller mere om, hvordan det er at være i metakognitiv terapi hos mig. Du får endvidere mulighed for at få afklaring på de spørgsmål du har.

Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi

Om METAKOGNITIV PSYKOTERAPEUT BENJAMIN KOBBORG
Download e-bogen - pris: 0 kr.

- Forstå angsten med de 3 vigtige trin

- 21 sider med ekspertviden i din indbakke

- Effektive metakognitive tips til at slippe angsten

 

Ved indsendelse tilmelder du dig Benjamin Kobborg / Metahus mailinglisten. Du er altid fri til at afmelde dig igen.

 

 

Indtast din Email og tryk "ja tak",