• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

OM BENJAMIN KOBBORG


Benjamin Kobborg – Specialist i metakognitiv terapi:

Jeg er uddannet neokognitiv psykoterapeut med speciale i metakognitiv terapi fra Neokognitivt institut i København. Det betyder, at jeg trækker på den nyeste forskning inden for terapi og terapeutiske retninger, som har det til fælles, at der er fokus på vores tænkning og hvilken roller den spiller for psykisk mistrivsel.

Du kan læse mere om metakognitiv terapi og den måde jeg arbejder på her

Jeg tager udgangspunkt i metakognitiv terapi. Den metakognitive terapi er en redskabsorienteret, skånsom og effektiv måde at arbejde med at minimere dine symptomer på. Samtidig får vi fat om de tankemæssige vaner, som vedligeholder stress, angst, depression og andre former for mistrivsel, hvilket er afgørende for at du kan bevare din bedring på lang sigt.

Alle forløb tager udgangspunkt i hvem du er og hvilke behov du kommer med. Et terapeutisk forløb er aldrig hverken kortere eller længere end du ønsker det. Som psykoterapeut er jeg faglig sparringspartner og skaber tryghed i processen mod dine mål.

Jeg arbejder ud fra psykoterapeutforeningens gældende etiske principper og er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

Som uddannet psykoterapeut fra Neokognitivt institut i København, modtager jeg løbende supervision og efteruddannelse, for at sikre kvalitet og faglighed.

Det er afgørende for mig at sikre dig kvalitet og tryghed i behandlingen. Derfor følger vi løbende op på behandlingens effekt og din tilfredshed.

Min praksis ligger i rolige omgivelser på min adresse i Lystrup nær Aarhus og nås let med bus eller i bil.

Jeg har klienter fra hele landet, samt danskere i udlandet. Online terapi fungerer fuldt ud lige så godt som fysisk fremmøde

For at hjælpe dig med at blive afklaret om, om terapi er det rette for dig, tilbyder jeg gratis forsamtaler på 20 min. Ved disse samtaler hører jeg lidt om den problemstilling du søger hjælp for og jeg fortæller mere om, hvordan det er at være i metakognitiv terapi hos mig. Du får endvidere mulighed for at få afklaring på de spørgsmål du har.

 


Om behandlingen:

“Det der især hjalp mig ved det metakognitive forløb…var erkendelsen af, at jeg selv kontrollerer mine tanker og hvordan jeg reagerer”

(Ida, angstforløb 2023)

Klik her og læs flere udtalelser fra tidligere klienter.

Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi

METAKOGNITIV Terapi v. Aarhus og online. Få en gratis forsamtale her