• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

GRUPPETERAPI vs PERSONLIGT FORLØB

Samme lave pris som gruppeforløb – 100% personligt tilpasset

Om Benjamin Kobborg Metahus

Din garanti for de bedste resultater

Metakognitiv gruppeterapi er en økonomisk gevinst for behandleren, som kan holde en højere timeløn, når flere bidrager økonomisk. Det er helt reelt og sådan set ok.

Hos Metahus gør vi det anderledes. Vi lever naturligvis også af vores arbejde, men samtidig mener vi, at vores arbejde altid skal afspejle den bedst mulige behandling, så vores klienter kommer hurtigt og godt videre.

Derfor prioriterer vi personligt tilpassede 1:1 metakognititve behandlingsforløb og ikke gruppeterapi. På den måde får du et 100% tilpasset forløb, som er målrettet dig og dine udfordringer. Du skal altså ikke forholde dig til eller bruge tid på andres problematikker. Istedet kan vi fokusere fuldt ud på din behandling og din vej til et liv uden psykisk mistrivsel.

Den personlige metakognitive behandlingspakke til samme pris som metakognitiv gruppeterapi

Få effektiv behandling uden måneders ventetid. Kombinér den lave pris fra metakognitiv gruppeterapi med de indlysende fordele ved en 100% personligt tilpasset behandling.

Hos Metahus køber du en behandlingspakke – denne pakke dækker 6 terapisessioner og telefonisk opfølgningssamtale 3 mdr. efter behandlingen er afsluttet. De første 3 samtaler ligger med en uges interval og de 3 sidste med 14 dage imellem.

Du vil altså blive fulgt intensivt i 9 uger med adgang til både samtaler og telefonisk follow up efter 3 måneder.

3 måneder efter behandlingen bliver du, hvis du ønsker det, kontaktet telefonisk for at følge op.

metakognitiv terapi forsamtale

Metakognitiv terapi anvendes med succes på angsttilstande, depression, stress, nedtrykthed, lavt selvværd, kompliceret sorg, OCD, PTSD m.v.

Dine fordele ved at vælge 100% personligt tilpasset behandling frem for metakognitiv gruppeterapi:

 • 100% personligt tilpasset behandling
 • 6 fastlagte mødegange over 9 uger – enten face to face eller online
 • Fuld fleksibilitet – behandling tilpasset din kalender
 • Opfølgning 3 måneder efter forløbet, for at sikre effekten og din trivsel.
 • Særlige rabatpriser på øvrige metahus produkter/ydelser
 • Metahus tilbyder lokalt forankret terapi – samme behandler før under og efter forløbet.

Hos Metahus insisterer vi på, at metakognitiv terapi hurtigst muligt skal hjælpe dig til at håndtere dine udfordringer på egen hånd. Derfor får du her altid personlig 1:1 terapi og ikke metakognitiv gruppeterapi. Som del af dit personlige behandlingsforløb, vil du allerede efter første session begynde at anvende det du har lært i terapien derhjemme. Det er jo der, det skal virke – i hverdagen.

Hvorfor er behandlingspakken billigere end enkeltsessioner?

Grunden til, at vi kan holde prisen på samme niveau som metakognitiv gruppeterapi er, at alle 6 sessioner lægges fast ved tilmelding – ligesom, hvis du deltog i et forløb sammen med andre. Her får du bare fordelen af behandling, der alene tager udgangspunkt i din situation, med fuldt fokus på at hjælpe netop dig. Noget der selvsagt ikke er muligt, når man deltager i gruppeterapi med 8-16 deltagere.

Pakken betales forud for forløbets start.

Metakognitiv terapi er for dig som…

 • Oplever ubehagelige symptomer og tankemylder – hvor tankerne føles ustoppelige – ukontrollérbare
 • Oplever at din opmærksomhed hele tiden er på din mistrivsel, så det sluger al din tid og dit overskud
 • Oplever at du gerne vil tænke dig ud af dine problemer uden rigtigt at komme videre
 • Oplever ubehagelige symptomer, har stress, angst, depression mv.
 • Forsøger at tænke dig igennem dine problemer, men oplever, at tankerne kører i ring og du gradvist får det dårligere.
 • Oplever, at det umuligt at komme fri din psykiske mistrivsel og mylderet af tanker.

Bestil gratis forsamtale her – så du kan få svar på dine spørgsmål om personligt tilpasset behandlingspakke

Eller er du allerede afklaret? Book dit forløb her

Metakognitiv stresscoaching - Benjamin Kobborg metahus

Om metakognitiv psykoterapeut Benjamin Kobborg

Jeg er uddannet neokognitiv psykoterapeut fra Neokognitivt institut i København med specialisering i metakognitiv terapi. Som psykoterapeut er det min rolle at være terapi-faglig sparringspartner og hjælpe dig bedst muligt i processen mod dine mål. Jeg arbejder ud fra psykoterapeutforeningens gældende etiske principper, modtager løbende efteruddannelse og er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

Forskningsbaseret korttids-terapi

Metakognitiv terapi er en hurtigtvirkende psykologisk metode. Terapiformen er en forskningsbaseret videreudvikling af den velkendte kognitive psykologi. Terapien tager udgangspunkt i dine udfordringer her og nu og hjælper dig til hurtigt og effektivt at bryde de negative tankemønstre, som fastholder dig i psykisk mistrivsel.

I metakognitiv terapi, arbejder du med din tænkning og opmærksomhed, fordi forskningen bag viser, at det er afgørende vigtigt at sætte ind her, hvis man vil opnå hurtig og varig bedring.

Metakognitiv terapi er udviklet af Psykologi professor Adrian Wells fra Manchester University
Forskningen bag metoden viser, at 70-80% har stor effekt af behandlingen.

Tidligere klienter om den metakognitive terapi:

Peter (23):

“Jeg havde igennem 1,5 år ikke kunnet slippe nogle voldsomme oplevelser fra tidligere. De fyldte det meste af min vågne tid og ofte dulmede jeg smerten med alkohol, det virkede bare ikke. Det gjorde til gengæld terapien. Benjamin hjalp mig stille og roligt til at se mine opmærksomhedsmønstre og til at bryde ud af dem. Allerede efter 1-2 sessioner mærkede jeg stor forskel!”

Ole (41):

“Det er ikke altid let at hoppe af tankemylderet, men jeg har efter terapien gang på gang oplevet, at det kun er ved at gå den “metakognitive vej”, at jeg får det bedre. Og så bruger jeg jævnligt de øvelser og værktøjer, som jer har fået. De hjælper en halvgammel grubler som mig, til at blive på sporet, eller hurtigt komme tilbage igen.”

Maria (43):

Efter de første sessioner sad jeg lid med fornemmelsen af, at have fået luft og tid – noget, som havde været en mangelvare i mit liv i en del år”

Julie (37):

Efter at have kæmpet med afhængighed i nogle år, søgte jeg hjælp hos Benjamin Kobborg. Her blev jeg hørt og forstået og der blev arbejdet i mit tempo ud fra den metakognitive metode, som jeg må sige er meget effektiv. Jeg kan kun give min bedste anbefaling!”

Kamille (32):

“Efter at jeg blev mor, for et år siden, har jeg kæmpet med overdrevne bekymringer og angst. Det blev værre og værre. Jeg fandt Metahus på nettet og har haft mit forløb der. Det kan jeg virkelig anbefale – hold da op en forskel. Jeg skulle lige bruge et par sessioner til at komme igang, men derfra gik det virkeligt hurtigt og efter bare 6 sessioner er jeg nu færdigbehandlet – og jeg kan ærligt sige, at jeg har det godt.”

Alex (23):

“Jeg opsøgte Metahus, fordi jeg gennem længere tid, havde haft rigtig meget angst. Terapiformen er virkelig anderledes. Jeg har tidligere gået hos en almindelig psykolog. Det hjalp lidt i nuet, men jeg fik ikke værktøjer til, hvordan jeg skulle gøre, næste gang, jeg ville få angst. Det gjorde jeg her! Metakognitiv terapi er meget effektiv. Jeg synes allerede jeg havde det bedre efter 2-3 sessioner og efter de 6 sessioner, var jeg klar til at stå på egne ben.”

Jette (60):

“Efter at have været ramt af kritisk sygdom, faldt jeg ned i en depression. Jeg bekymrede konstant og følte mig fuldstændig lammet. Jeg var sikker på, at jeg ville blive syg igen. Efter mit forløb hos Metahus, er jeg stadig bekymret ind imellem, bange for at blive syg. Men den store og meget positive forskel er, at jeg nu har kontrol. Jeg ved, at det ikke behøver at fylde alle mine vågne timer og stjæle min glæde ved livet. Nu giver det igen mening at være her.”

Du kan også få gavn af metakognitiv terapi

Behandlingen henvender sig til dig som oplever tankemylder, stress, angst ocd og/eller depression. Måske oplever du, at du ikke har kontrol over dine tanker, at tingene kører i ring og dine symptomer gradvist forstærkes. Metakognitiv terapi er transdiagnostisk, dvs. det afhjælper alle de mest almindelige former for psykisk mistrivsel.


Book her – husk at angive dit valg under “samtaletype”.

  Alle oplysninger behandles 100% fortroligt

  Metahus terapi og supervision
  Metakognitiv terapi i Lystrup v. Aarhus eller Online

  v. Benjamin Kobborg

  Hyldehaven 15

  8520 Lystrup

  Tlf. 29722959

  Mail: Kobborg@gmail.com

  Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi