• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

Metakognitiv terapi Egå

Metakognitiv terapi Egå

Metahus tilbyder Metakognitiv terapi nær Egå. Metakognitiv terapi er effektiv terapi, der virker. Terapiform er udviklet med udgangspunkt i den velkendte kognitive psykologi. Terapien tager udgangspunkt i dine udfordringer her og nu og hjælper dig til hurtigt og effektivt at bryde de negative tankemønstre, som fastholder dig i psykisk mistrivsel.

I metakognitiv terapi, arbejder du med din tænkning og opmærksomhed, fordi forskningen viser, at det er særlig vigtigt at sætte ind her, hvis man vil opnå hurtig og varig bedring.

I Metakognitiv terapi lærer du at genkende de tanker og mønstre, som du oplever spænder ben for dig. Du lærer at forholde dig til dine tanker på nye måder, så du kan slippe din psykiske mistrivsel, som fx stress, angst, depression, ocd mv.

Metakognitiv terapi anvendes med succes på psykisk mistrivsel. fx angsttilstande, depression, stress, nedtrykthed, lavt selvværd, kompliceret sorg, OCD, PTSD m.v.

Om Benjamin Kobborg Metahus

Metakognitiv terapi hjælper mennesker i Egå som…

 • Oplever ubehagelige symptomer, har stress, angst, depression mv.
 • Har tankemylder – hvor tankerne føles ustoppelige – ukontrollérbare
 • Oplever, at din mistrivsel tager al din tid og alle dine kræfter
 • Forsøger at tænke dig igennem dine problemer, men oplever, at tankerne kører i ring og du gradvist får det dårligere.
 • Oplever, at det umuligt at komme fri din psykiske mistrivsel og mylderet af tanker.

Metahus tilbyder 20 min. gratis forsamtale.
Bliv Afklaret – få svar på dine spørgsmål!
Find ud af, hvordan du kan få hjælp med Metakognitiv terapi!

Veldokumenteret og forskningsbaseret metakognitiv terapi v. Egå

Metakognitiv terapi er udviklet med udgangspunkt i videnskabelig forskning af universitetspsykologen Adrian Wells fra University of Manchester i England. Metoden bygger altså på veldokumenteret viden om hvad der virker. Forskningen viser, at 70-80% har meget stor effekt af terapien.

Metakognitiv terapi er en nyere terapiform, som er yderst effektiv i behandlingen af lidelser som stress, angst, depression, OCD og PTSD. Metoden sætter ind imod de uhensigtsmæssige strategier, som mennesker med disse lidelser har og hjælper skånsomt, hurtigt og effektivt, så man igen kan komme til at leve det liv man gerne vil.

Målrettet 1:1 metakognitiv terapi – din garanti for de bedste resultater

Metahus prioriterer personligt tilpassede 1:1 behandlingsforløb. På den måde får du et 100% tilpasset forløb, som er målrettet dig og dine udfordringer. Du skal altså ikke hverken forholde dig til eller bruge tid på andres problematikker. Istedet kan vi fokusere fuldt ud på din behandling og din vej til et liv uden psykisk mistrivsel.

Metakognitiv terapi er udviklet af Psykologi professor Adrian Wells fra Manchester University.
Forskningen bag metoden viser, at 70-80% har stor effekt af behandlingen.

Specialist i metakognitiv terapi – Egå

Ønsker du en personlig og kompetent metakognitiv behandler i Egå, er Metahus det gode valg. Metahus ejes og drives af Metakognitiv terapeut Benjamin Kobborg, som siden 2009 har arbejdet med mennesker i forskellige former for krise/mistrivsel.

Metahus er den måske nærmeste klinik v. Egå, hvor du kan modtage den veldokumenterede metakognitive terapi.

Benjamin Kobborg er særligt erfaren indenfor angstbehandling (fx generaliseret angst, social angst, panikangst, præstationsangst mv.), stressbehandling og depressionsbehandling, samt OCD.

Metakognitiv behandler Egå

– både til private og virksomheder i Egå

Benjamin Kobborg, Metahus, tilbyder virksomheder i Egå både undervisning og supervision. Fx undervises der i metakognitiv terapi og metode – både enkelte dage og længere kursusforløb. Endvidere arbejder Benjamin Kobborg som supervisor og konsulent fx med fokus på at øge trivsel og arbejdsglæde i medarbejdergrupper, med fokus konfliktløsning eller facilitering af visionsproceser o.l.

metakognitiv terapi forsamtale

Billig og effektiv metakognitiv terapi v. Egå eller online

Måske er du en af dem, som har erfaret, at det er dyrt at vælge forkert. Du har været igennem indtil flere forskellige terapiforløb, uden det har hjulpet dig tilstrækkeligt godt. Nogle oplever desværre, at blive fastholdt i lange og dyre forløb, som ikke virker.

Metakognitiv terapi er en hurtigtvirkende korttids terapi. Langt de fleste mærker allerede efter 2-3 sessioner en bedring og forløb er sjældent mere en 10 sessioner. Terapi skal have effekt og bør ikke være en fast post på dit budget, men en investering over nogle få måneder, som vil gavne dig fremadrettet i dit liv.

Metakognitiv terapi er solidt underbygget via videnskabelig forskning og hos Metahus insisterer vi på, at metakognitiv terapi hurtigst muligt skal hjælpe dig til at håndtere dine udfordringer på egen hånd. Allerede efter første session skal du begynde at anvende det du har lært i terapien derhjemme. Det er jo der, i tiden mellem sessionerne, det skal virke – i hverdagen, derhjemme!

Metakognitiv stresscoaching - Benjamin Kobborg metahus

Om metakognitiv psykoterapeut Benjamin Kobborg, Egå

Benjamin Kobborg  er uddannet neokognitiv psykoterapeut fra Neokognitivt institut med specialisering i metakognitiv terapi. Som psykoterapeut er det min rolle at være terapi-faglig sparringspartner og hjælpe dig bedst muligt i processen mod dine mål. Jeg arbejder ud fra psykoterapeutforeningens gældende etiske principper, modtager løbende efteruddannelse og er selvfølgelig underlagt tavshedspligt.

Du kan også få gavn af metakognitiv terapi – Egå

Behandlingen henvender sig til dig som oplever tankemylder, stress, angst ocd og/eller depression. Måske oplever du, at du ikke har kontrol over dine tanker, at tingene kører i ring og dine symptomer gradvist forstærkes. Metakognitiv terapi er transdiagnostisk, dvs. det afhjælper alle de mest almindelige former for psykisk mistrivsel.

Book 20 min. gratis forsamtale nedenfor – få svar på dine spørgsmål!

Metakognitiv terapi, supervision og coaching – Egå

Metahus har flere forskellige arbejdsområder. Dels arbejder vi med enkeltpersoner og medarbejdere i Egå-området, som oplever stress, angst, depression mv., dels tilbyder vi supervision af personalegrupper og dels coaching af både enkeltpersoner og grupper. Metakognitiv terapi og psykologi er altid central i arbejdet, særligt i forløb, der skal afhjælpe psykisk mistrivsel, fordi metoden er videnskabeligt underbygget og studier viser, at den er mere effektiv end de traditionelle terapiformer.

Tidligere klienter om den metakognitive terapi:

Peter (23):

“Jeg havde igennem 1,5 år ikke kunnet slippe nogle voldsomme oplevelser fra tidligere. De fyldte det meste af min vågne tid og ofte dulmede jeg smerten med alkohol, det virkede bare ikke. Det gjorde til gengæld terapien. Benjamin hjalp mig stille og roligt til at se mine opmærksomhedsmønstre og til at bryde ud af dem. Allerede efter 1-2 sessioner mærkede jeg stor forskel!”

Ole (41):

“Det er ikke altid let at hoppe af tankemylderet, men jeg har efter terapien gang på gang oplevet, at det kun er ved at gå den “metakognitive vej”, at jeg får det bedre. Og så bruger jeg jævnligt de øvelser og værktøjer, som jer har fået. De hjælper en halvgammel grubler som mig, til at blive på sporet, eller hurtigt komme tilbage igen.”

Maria (43):

Efter de første sessioner sad jeg lid med fornemmelsen af, at have fået luft og tid – noget, som havde været en mangelvare i mit liv i en del år”

Julie (37):

Efter at have kæmpet med afhængighed i nogle år, søgte jeg hjælp hos Benjamin Kobborg. Her blev jeg hørt og forstået og der blev arbejdet i mit tempo ud fra den metakognitive metode, som jeg må sige er meget effektiv. Jeg kan kun give min bedste anbefaling!”

Klinik i Lystrup v. Egå eller via online videosessioner

Metakognitiv terapi kan udføres online med lige så gode resultater som ved fysisk fremmøde. Derfor behøver afstand ikke være en hindring – det er nemlig kun ifm. første samtale, at man behøver at møde op rent fysisk, resten kan, hvis man ønsker det, foregå som videosessioner. Min klinik ligger i Lystrup v. Egå. Der findes meget få metakognitive behandlere i Danmark med den rette uddannelse og erfaring. Metahus er højt specialiseret indenfor metakognitiv terpai og har flere års erfaring. Den tid og de penge du investerer i metakognitiv terapi er en investering i dit liv og din fremtid uden psykisk mistrivsel. Book en gratis og uforpligtende forsamtale, så du kan blive afklaret. Her møder du din kommende behandler og får svar på dine spørsmål.


Book din gratis forsamtale her, så bliver du kontaktet indenfor 24 timer

Klinik i Lystrup v. Egå og online

  Alle oplysninger behandles 100% fortroligt

  Metahus terapi og supervision
  Metakognitiv terapi i Lystrup v. Egå eller Online

  v. Benjamin Kobborg

  Hyldehaven 15

  8520 Lystrup

  Tlf. 29722959

  Mail: Kobborg@gmail.com