• Benjamin Kobborg / Tlf: 29 72 29 59 / Mail: info@metahus.dk

STRESS COACHING

Metakognitiv stresscoach – Aarhus

Metakognitiv stress coaching handler om at blive bevidst om, hvad det er, der stresser dig og få værktøjer til fremadrettet at styre uden om stress.

Vi starter med at kortlægge din nuværende situation og vurdere, om den kræver handling her og nu.

Herefter arbejder vi med de tankemæssige vaner, som kan skabe eller forstærke stress, ligesom vi kigger på dine værdier og mål

til sidst arbejder vi fra session til session med dels at lægge en plan for, at du kan nå dine mål og dels hvilke delmål der skal opnås på vejen dertil.

Et metakognitivt stress coaching forløb hos Metahus indeholder:

1) Hvad er fakta omkring stress

2) Den metakognitive forståelse af psyken og hvordan den spiller sammen med stress

3) At opøve de nødvendige færdigheder, for at bryde gamle uhensigtsmæssige tankemønstre.

4) Værdier, mål og mening, som er afgørende for din fremtidige trivsel

5) En struktureret plan for at nå dine mål

6) Løbende opfølgning og justering

Hvad er metakognitiv stress coaching?

I den metakognitive del af et stress coaching forløb bliver du undervist i den metakognitive psykologiske metode og arbejder med at anvende den, på eget liv.

Metoden er udviklet af professor Adrian Wells fra Manchester Universitet i England og bygger på mange års forskning i, hvordan vi minimerer psykisk mistrivsel. Du kan læse mere om den metakognitive metode her. Metodens grundlæggende teori er den samme uanset, om der er tale om terapi eller Coaching.

Hvordan er det anderledes end terapi?

Et coaching forløb er for dig, som er bevidst om, at der skal disciplin og handling til, for at bryde ud af gamle tankemønstre – og som er klar til at arbejde målrettet med det.

Alt efter hvordan du har det, kan det nogle gange give mening at arbejde terapeutisk først, for derefter at opstarte et coaching forløb. Er du i tvivl kontakter du mig blot pr. tlf. eller booker en gratis forsamtale, så du kan blive afklaret.

Har jeg brug for stress coaching?

Det ved kun du. Stress coaching kan hjælpe dig til at blive klar over hvilken retning og hvilke værdier, du ønsker at navigere efter i livet. Samtidig er coaching i høj grad handlingsorienteret. Det hjælper ikke at lade det blive ved snakken. Forandringer kræver aktiv handling. Derfor har vi i coachingen også fokus på barrierer, d.v.s. hvad det er, der kan forhindre os i at handle.

Hvor langt er et forløb med metakognitiv stress coaching?

Et forløb er typisk 6-8 gange. Det er afgørende, at vi allerede i starten af forløbet finder frem til dine mål og den forandring du ønsker dig. Det giver os mulighed for hele tiden at vurdere, om vi er på rette vej og justere om nødvendigt.

Hjælp mig til at blive afklaret…

Er du i tvivl om, om et metakognitivt stress coaching forløb er det du har brug for, så kontakt mig for en uforpligtende snak eller book en gratis forsamtale, så du kan blive afklaret.

Følg Metahus på Facebook og få løbende inputs om Metakognitiv terapi